Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον προστατεύει τους εργαζόμενούς της

Ολοκληρωμένο πλάνο δράσεων από την Coca-Cola Τρία Έψιλον για την προστασία και την υποστήριξη των ανθρώπων της. Για τη διασφάλιση της υγείας και ασφάλειας. H υποστήριξη στην εργασία, οι πρωτοβουλίες για την ευεξία και η ψυχολογική στήριξη.
Οι μεγάλες εταιρείες δεν φαίνονται μόνο από τα νούμερα, τους ισολογισμούς και τα μερίδια αγοράς τους. Οι μεγάλες εταιρείες είναι αυτές που στέκονται δίπλα στους εργαζόμενους, στους ανθρώπους τους και στην κοινωνία.




Πόσω μάλλον, σε μια εποχή, όπως η σημερινή, όπου η στήριξη αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία. Και αυτό το γνωρίζει καλύτερα η Coca-Cola Τρία Έψιλον, κορυφαίος εργοδότης για το 2020, που από την αρχή αυτής της κρίσης υλοποιεί ένα πολύπλευρο πλάνο με ενέργειες, πρωτοβουλίες και επικοινωνίες για να ενδυναμώσει και να υποστηρίξει τους ανθρώπους της κάθε στιγμή.

Ακολουθώντας τις συστάσεις της πολιτείας διασφάλισε άμεσα πως οι άνθρωποί της εργάζονται σε ένα ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον. Όρισε  αυστηρά μέτρα πρόληψης και προφύλαξης σε κάθε βήμα της εφοδιαστικής αλυσίδας, ώστε να στηρίξει απρόσκοπτα τις ανάγκες της αγοράς και εξέλιξε τις εργασίες γραφείου και τις συναντήσεις της διαδικτυακά. Παράλληλα, μέσα από το πρόγραμμα "Μένουμε Ενωμένοι" η εταιρεία φροντίζει  για την ευεξία και την ψυχολογική υποστήριξη των ανθρώπων της και παρέχει στους ηγέτες της τα κατάλληλα εργαλεία για να διαχειρίζονται με ενσυναίσθηση τις ομάδες τους.

Διαβάστε αναλυτικά εδώ:
Η Coca-Cola Τρία Έψιλον προστατεύει τους εργαζόμενούς της