Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Επενδυτικός σχεδιασμός της ΤΕΜΕΣ για σύγχρονα τουριστικά συγκροτήματα

Η ΤΕΜΕΣ, ιδιοκτησία της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου, υλοποιεί ένα ευρύ πρόγραμμα ανάπτυξης βιλών και κατοικιών στην Costa Navarino, στο πλαίσιο ανάπτυξης του τουριστικού τομέα στην Ελλάδα. Η δημιουργία της οικιστικής κοινότητας εκεί βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, και οι επενδύσεις από τρίτους για την αγορά και την κατασκευή κατοικιών έχουν ξεπεράσει τα 400 εκατ. ευρώ. 

Προκειμένου να ανταποκριθεί στη ζήτηση, η ΤΕΜΕΣ δημιούργησε μια νέα περιοχή, τη Valley Greens, που προσφέρει πολυτελείς κατοικίες με θέα στους ελαιώνες και το Ιόνιο Πέλαγος. Η περιοχή περιλαμβάνει διώροφες και μονώροφες κατοικίες με δύο ή τρία υπνοδωμάτια, πλήρως έτοιμες προς παράδοση. Άλλες περιοχές στην Costa Navarino είναι οι Sea Dunes, Rolling Greens και Olive Grove.

Η Costa Navarino, επιπλέον, έχει δώσει έμφαση και στο real estate, με τη δημιουργία μιας συλλογής βιλών προς ενοικίαση, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να ζήσουν την εμπειρία των Costa Navarino Residences, ενώ απολαμβάνουν όλες τις υπηρεσίες και τις δραστηριότητες του προορισμού.

Πηγή άρθρου:
Επενδυτικός σχεδιασμός της ΤΕΜΕΣ για σύγχρονα τουριστικά συγκροτήματα