Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Ο Πάνος Γερμανός ετοιμάζεται να επενδύσει εκ νέου στο Ελληνικό

Ο Πάνος Γερμανός δραστηριοποιείται μέσω των εταιρειών του Ομίλου Οlympia σε ένα μεγάλο εύρος επιχειρήσεων, ανάμεσα στις οποίες και το Real Estate. Το 2017, από κοινού με τον επιχειρηματία Βασίλη Κάτσο της VNK Capital, εισήλθε στο μετοχικό κεφάλαιο της Lamda Development αποκτώντας το 12,8% έναντι 55,2 εκατ. ευρώ.




Τις τελευταίες ημέρες, μετά την ανακοίνωση του Ομίλου Λάτση για Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, όπως είναι φυσικό το ενδιαφέρον των αναλυτών στρέφεται ξανά στο επενδυτικό δίδυμο Γερμανού-Κάτσου (Voxcove Holdings) και περιμένουν την επόμενη κίνησή τους. Όπως έχουν δηλώσει στο παρελθόν, είναι πρόθυμοι να στηρίξουν περαιτέρω το μεγαλεπήβολο Project του Ελληνικού, αποδεικνύοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στο εμβληματικό έργο.

Σημειώνεται πως ο Πάνος Γερμανός εξασφάλισε σημαντική ρευστότητα μετά από την πώληση του 4% της Play, της πλέον επιτυχημένης εταιρείας τηλεπικοινωνιών στην Πολωνία. Οι χρηματιστηριακοί κύκλοι είναι λοιπόν εύλογο να αναρωτιούνται πως ο διορατικός επιχειρηματίας θα διαθέσει τα συγκεκριμένα κεφάλαια. «Θα τα επενδύσει στην Lamda, ανεξάρτητα από την Voxcone ή θα τα αξιοποιήσει σε άλλες επενδύσεις»;

Διαβάστε περισσότερα: www.mononews.gr