Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

"Είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες" δηλώνει ο Οδυσσέας Αθανασίου της Lamda Development

Ο Οδυσσέας Αθανασίου, διευθύνων σύμβουλος της Lamda Develeopment, με αφορμή την Γενική Συνέλευση των Μετόχων, εξέθεσε το όραμα της εταιρείας για την εμβληματική επένδυση του Ελληνικού. Αφού διαβεβαίωσε τους μετόχους πως η οικογένεια Λάτση θα καλύψει όχι μόνο το ποσό που της αναλογεί αλλά θα στηρίξει όλη την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, δήλωσε πως η εταιρεία είναι ανοιχτή σε συνεργασίες.


"Θέλουμε να συνεργαστούμε με τους καλύτερους στον τομέα τους. Το μόνο που σκοπεύουμε να αναπτύξουμε εμείς, είναι τα Malls. Για το ξενοδοχείο, τον ουρανοξύστη, τη μαρίνα και τα γραφεία είμαστε σε πολύ καλό στάδιο συνεργασιών με τους καλύτερους στον τομέα τους. Με τον τρόπο αυτό μετριάζεται το execution risk" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, την πρώτη πενταετία θα αναπτυχθούν το 37% των υποδομών, τμήμα του Μητροπολιτικού Πάρκου, τα Mall και ένα τμήμα των οικιστικών μονάδων. Τα πρώτα έσοδα από το project θα έρθουν στην εταιρεία από την πώληση αυτών των κατοικιών. Το ποσοστό αυτό φτάνει το 43% των εσόδων για την πρώτη τετραετία. Από την απορρόφηση των κατοικιών θα εξαρτηθεί η πορεία των υπόλοιπων φάσεων του έργου.

Διαβάστε περισσότερα: www.capital.gr