Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

O Πάνος Γερμανός δωρίζει 2 εκατομμύρια ευρώ για την αντιμετώπιση της πανδημίας

Πάνος Γερμανός
Ο Όμιλος Olympia (Πάνος Γερμανός) σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και το Υπουργείο Παιδείας, έκανε μια πολύ μεγάλη δωρεά που αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ προκειμένου να καλυφθούν βασικές ανάγκες και να αντιμετωπιστεί με αποτελεσματικότητα η πανδημία του COVID-19.

Η δωρεά θα πραγματοποιηθεί μέσα από τις εταιρείες SUNLIGHT και Public–MediaMarkt. Ειδικότερα, η Public –MediaMarkt θα συνεισφέρει με τεχνολογικό εξοπλισμό και οικιακές συσκευές οι οποίες θα παραδοθούν σε δημόσια σχολεία, σε δομές προστασίας και φιλοξενίας παιδιών καθώς και σε 6 νοσοκομεία αναφοράς. Παρομοίως η Sunlight θα εξοπλίσει με ιατρικό εξοπλισμό στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, στο «Σισμανόγλειο» Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής και στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Θα διανέμει ακόμα 70 laptops στα συνολικά 364 δημόσια σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους δήμους Καβάλας, Ξάνθης, Τοπείρου Μύκης, Αβδήρων και Κομοτηνής.

Η δωρεά του Πάνου Γερμανού ολοκληρώνεται με την ανακοίνωση της διάθεσης €500.000 για την αγορά τεστ ανίχνευσης του COVID-19.

Διαβάστε περισσότερα: https://www.mononews.gr/business/omilos-olympia-dorea-ipsous-2-ek-euro-gia-tin-antimetopisi-tou-covid-19