Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον κρατάει μια θέση για τους ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης που επηρεάζονται από την κρίση

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον συνεργάζεται με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Global Shapers, μία πρωτοβουλία του World Economic Forum και ενισχύει την πλατφόρμα Save One Seat, για να υποστηρίξει έμπρακτα τις ελληνικές επιχειρήσεις εστίασης. Παρακολουθώντας με προσοχή τις συνέπειες του Covid-19 για τα καταστήματα, τους ιδιοκτήτες αλλά και εργαζόμενούς τους, με την υποστήριξη της εταιρείας η Ελλάδα είναι μία από τις 3 χώρες παγκοσμίως που ξεκινούν την πρωτοβουλία Save One Seat, με σκοπό την ενίσχυση της ρευστότητας στον κλάδο του τουρισμού και της εστίασης.

Εδώ και λίγες ημέρες, λοιπόν, η πλατφόρμα Save One Seat είναι ανοιχτή και υποδέχεται κάθε ιδιοκτήτη καταστήματος εστίασης που θέλει να κάνει την εγγραφή του και να διασφαλίσει τη ρευστότητα της επιχείρησής του.

Η ιδέα του Save One Seat είναι απλή: κάθε κατάστημα που γίνεται μέλος της πλατφόρμας αποκτά τη δυνατότητα να προσφέρει Save One Seat Vouchers στους καταναλωτές που θέλουν να κλείσουν μια "θέση". Παράλληλα, η Coca-Cola Τρία Έψιλον προσφέρει All Day Cheers&Offers προσφορές πάνω στο χαρτοφυλάκιο των αναψυκτικών και ποτών που διαθέτει.

Μ’ αυτόν τον τρόπο, οι καταναλωτές θα μπορούν να μπουν στην πλατφόρμα να δουν τις διαθέσιμες προσφορές, να αγοράσουν το Save One Seat Voucher που τους ενδιαφέρει, και να το εξαργυρώσουν σε διάστημα 12 μηνών.

Η ενέργεια Save One Seat έχει, λοιπόν, διπλό ρόλο: Αφενός βοηθά το αγαπημένο μας κατάστημα να ενισχύσει άμεσα την ρευστότητά του και αφετέρου μας επιβραβεύει με μοναδικές προσφορές!

Παράλληλα, για κάθε One Seat Voucher που αγοράζεται, η Coca-Cola Τρία Έψιλον δωρίζει 1 ευρώ στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό "Μέτρον Άριστον", ο οποίος υποστηρίζει τους εργαζόμενους του κλάδου μέσω της εξίσου σημαντικής πρωτοβουλίας "Tip The Waiter”. Άλλος ένας λόγος, δηλαδή, να επιλέξει το κάθε κατάστημα να συμμετάσχει, αλλά και ο κάθε καταναλωτής να απολαύσει την έξοδό του με τις πολλές και διαφορετικές προσφορές!

Επισκεφθείτε την πλατφόρμα gr.saveoneseat.com και γίνετε μέρος της πιο αισιόδοξης προσπάθειας για το παρόν αλλά και το μέλλον της εστίασης!

Η πρωτοβουλία Save One Seat ξεκίνησε από την Ιταλία και συγκεκριμένα από το διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό Global Shapers, μία πρωτοβουλία του World Economic Forum, όπου μια κοινότητα νέων έθεσε ως στόχο να στηρίξει τις τοπικές επιχειρήσεις που πλήττονται από την κρίση.