Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Μητροπολιτικό Κολλέγιο: Διοργάνωσε με επιτυχία το πρώτο συνέδριο Ψυχολογίας

Μια online εκδήλωση με περισσότερες από 25 ομιλίες και συζητήσεις διοργάνωσε το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, το οποίο αφορούσε τις επαγγελματικές προοπτικές και την ανάκαμψη μετά την κατάρρευση για τους φοιτητές της Ψυχολογίας. Η πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε από τη Σχολή Ψυχολογίας του κολλεγίου με στόχο την ενίσχυση των φοιτητών με τις απαραίτητες δεξιότητες για μια επιτυχημένη καριέρα.

Περισσότεροι από 500 συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διαλέξεις από πάνω από 20 ειδικούς, συμπεριλαμβανομένων εκπροσώπων έγκριτων φορέων ψυχικής υγείας. Οι ομιλίες των μελών της Ακαδημαϊκής Ομάδας της Σχολής Ψυχολογίας εστίασαν στις σύγχρονες πρακτικές της ψυχολογίας, ενώ πραγματοποιήθηκαν και παρουσιάσεις από εξέχοντες επαγγελματίες του χώρου.

Τα workshops και sessions συμβουλευτικής που πραγματοποιήθηκαν προσέφεραν στους φοιτητές μια ολοκληρωμένη εικόνα της επαγγελματικής πορείας τους. Η δράση που διήρκησε τέσσερις ημέρες παρείχε πλήρη καθοδήγηση για την καριέρα των φοιτητών της Σχολής Ψυχολογίας, ήταν μέρος μιας σειράς πρωτοβουλιών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου για την επαγγελματική τους εξέλιξη και τη σύνδεσή τους με την αγορά εργασίας κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Πηγή άρθρου:
Μητροπολιτικό Κολλέγιο: Διοργάνωσε με επιτυχία το πρώτο συνέδριο Ψυχολογίας